NE ARIYORSUN?

Sık karşılaşılan BT sorunlarına yanıtlar ve çözümler bulun. Bir cevap bulamazsanız, bizimle iletişime geçin ve size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.
Lütfen +90 216 969 79 59 numaralı telefondan ofisimizi arayın veya sorunuzla bize email olarak gönderin.

En çok Sorulan 5 Soru

Sözleşmeli Destek Hizmeti Yaptırmanın Avantajları Nelerdir?

Sözleşmeli Destek Hizmeti müşterilerimiz firmamız bünyesinde öncelik kazanırlar. Telefon, Uzak Masaüstü Bağlantısı ve Yerinde Servis hizmetlerimizden, sorunu en hızlı çözebilecek olan yöntem tercih edilir ve müşteri sorunları giderilir.

Verilerinin yedekleri periyodik olarak alınır. Dolayısı ile veri kaybına Uğramazlar.

Yeni teknolojilerden ve firma içerisindeki uygulanabilecek alanlardan haberdar olurlar. Böylelikle bilişim alt yapısı sürekli ve verimli bir şekilde çalışmasını devam ettirir.

Müşterilerimiz firmaları için gerekli olan bilişim ürünlerini araştırarak zaman kaybetmezler.

Donanım maliyetleri ve kablolama hizmetleri dışında ek hiçbir ücret ödemezler.

Sözleşmeli Destek Hizmeti Yaparsam Aylık Ne Kadar Öderim?

Sunucu sayısına

Bilgisayar sayısına

Yazıcı-tarayıcı ve diğer aygıt sayılarına

Bilgisayar konfigürasyonlarına

Network yapınıza ve müşteri taleplerine bağlı olarak bakım anlaşması fiyatları değişkenlik göstermektedir. Net bir fiyatın belirlenmesi için personelimiz tarafından sistemin incelenmesi ve raporlanması gerekmektedir. Böylelikle firma kapasitesine ve iş yüküne bağlı olarak çok daha ekonomik maliyetlerle karşılaşırsınız.

Sözleşmeli Destek Hizmetini Neler Kapsar?

Fiziksel ve sanal sunucuların belirli periyotlarda yedeklerinin alınması

Tüm bilgisayarlar için yılda 2 kez periyodik bakım

Anti virüs programlarının güncellenmesi ve tüm sistemin taranması

Server Kurulum ve Teknik Destek İşlemleri

Server Bileşenleri kurulum ve teknik destek işlemleri

İşletim sistemleri (Windows, Windows Server) kurulumu ve bakımı.

Ağ kurulumu, bakım ve destek işlemleri

Sözleşmeli Destek Hizmeti boyunca gündeme gelebilecek çeşitli IT projeleri için konularında uzman personelimiz tarafından talebiniz doğrultusunda destek ve öneriler

Telefon, uzak masaüstü bağlantısı ve yerinde destek

Bulut Teknolojisi Depolama İşlemini Nasıl Yapıyor?

Bulut teknolojisi kısaca internet yazılım yoluyla kullanılan bir depolama hizmetidir. Verileriniz internet ortamında sanal depolama sistemiyle yani bulut sistemi ile depolanıp ve gerektiğinde kolayca ulaşılmasını sağlayan bir hizmettir. Yaklaşık 3 yıldır kullanılan bulut hizmeti aktif kullanıcıların vazgeçilmezi haline geldi. Bulut teknolojisini günümüzde popüler uygulamalarda kullanıyor. Bulut teknolojisi depolama yaparken API’ler den yararlanıyor.

Bulut Teknolojisinin Faydaları?

Geçmişte verilerin depolanması için HDD’ler kullanılıyordu. Kişisel kullanımda hala fayda sağlayan bu sistemler holdingler ve firmalar düşünüldüğünde yetersiz kalıyor. Bulut Teknolojisi fiziksel olarak kullanılan HDD’lerden daha fazla depolama alanı sağlayabiliyor. Bulut sisteminde mevcut verilerinizi bir cihazdan diğerine kolaylıkla aktarımını sağlıyor. Ayrıca bulut sisteminde çoklu yedekleme alanları kullanılıyor. Bu alanlar güvenliği arttırarak devamlılığı sağlıyor.

Başka bir sorunuz mu var? Bize sorun!